Lara Fabian revine la Cluj în 29 martie

La capitolul: ce se mai întâmplă fain prin Cluj, vă răspund simplu: vine Lara Fabian într-o lună la Sala Polivalentă!

După doi ani, artista revine la Cluj-Napoca pe 29 martie în cadrul turneului internațional de promovarea a noului său album, Camouflage. Lara a început “Camouflage World Tour” pe 2 februarie 2018, in Statele Unite. În total, va susține 40 de concerte dintre care două in Romania (Cluj-Napoca și București), iar ultimul va fi la Paris (Zenith), in iunie.

Lara Fabian 2.jpg
Fresh si senzuale, noile piese  ale celei mai bine vândute artiste belgiene vor fi completate de emoția si căldura hiturilor precum Je t’aime și Je suis malade. Fanii Larei Fabian mai au parte de o surpriză: fiecare bilet achiziționat îți aduce cadou albumul
Camouflage. Biletele se gasesc pe eventim.ro si in rețeaua Eventim.
LARA-FABIAN-POSTER-CLUJ.jpg

Lara Fabian își vrăjește pur si simplu publicul de fiecare dată, reușind să îi aducă intr-o lume unică, unde versurile din melodii precum „Caruso” sau „Je t’aime” prind viață. ”Sensul vietii mele este legatura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine si cred ca si eu însemn ceva pentru voi. Fara voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibile. Voi canta pentru voi si pentru fetița mea”, spunea cântăreața în timpul primului său concert în România.

Share: