În urmă cu câteva zile am primit un email care începea așa: ”Bună Mădălina, Sper că mesajul meu te găsește cu bine și că ai parte de o vară frumoasă cu multe zâmbete. Nu ne-am auzit de mult timp ….[]” și apoi a urmat povestea și provocarea. Hai să vă spun și vouă despre ce e vorba.

Little People au lansat o campanie de conștientizare care vine în sprijinul copiilor și al adolescenților bolnavi de cancer. Se strâng povești oameni buni, de la fiecare dintre noi. Povești despre CURAJ! Și dacă te întrebi cum poate o poveste să ajute un copil, ei bine – să știi că poate! Hai să recunoaștem că poveștile, exemplele pozitive, ne ajută și pe noi, oamenii mari. Așa că îți dai seama ce impact au ele pentru copii?

Boala aceasta cruntă trebuie înfruntată, iar curajul e cheia. Împărtășind povestea noastră, nu rămânem fără curaj, ci din contă – îl înmulțim. Așa că ce te costă să le spui și tu copiilor Cine e Leul tău curajos?

Pe site-ul campaniei se adună cât mai multe povești despre curaj, prin intermediul cărora se transmite copiilor și tinerilor într-un mod pozitiv, mult mult curaj să treacă peste incercările tratamentului, putere de a merge mai departe și de a-și continua viața.

Pentru că m-am întâlnit cu aceatsă boală în famile și pentru că în urmă cu ani de zile, când am fost internată într-un spital de pediatrie din Cluj am văzut cum trec zilele acestor copii, eu mi-am spus povestea. Îndrăznește și tu să spui cine e leul tău curajos!

Capture.PNG

Share: