Ce aduce Mimo Poetul la primul spectacol de pantomimă din Cluj?

Later edit – cum a fost spectacolul pus în scenă de Mimo și prietenii lui?

Duminică seara am rezervat-o unui spectacol de pantomimă despre care v-am vorbit și la care v-am invitat cu drag. Dar ce se întâmplă acolo? Cum a fost? Mi-a plăcut?

Când vine vorba de pantomimă, acesta a fost primul spectacol la care am participat. E drept că am vai văzut modul acesta de artă pe stradă, însă simplul fapt de a-l aduce într-o sală de spectacol a fost genial și cred că i-a adăugat extra valoare.

Mimo ne-a purtat prin cele mai celebre locuri din Cluj-Napoca – am fost puțin în sală și mult în povestea pe care o crea el, cel mai cunoscut mim al Clujului. Ne-a dus pe Memo, pe Piezișă, în Parcul Central și chiar și în Florești. Iar apoi, așa cum a promis, a interacționat cu publicul și a răspuns provocărilor lansate de noi. Prin urmare, ne-a plimbat prin mall și prin gara CFR.

Și nu, n-a scos niciun cuvânt, însă a avut alături prieteni de nădejde care l-au ajutat să ne spună poveștile. Am râs mult cu gura până la urechi și a fost o seară pe cinste! Mulțumesc Mimo că mi-ai reconfirmat cât de mult comunicăm atunci când nu vorbim! Abia aștept să te revăd prin Cluj și de ce nu, la următorul spectacol!


Mimo e elegant, amuzant, atrăgător și rezolvă orice situație în stilul său caracteristic, chiar dacă nu vorbește. Mimo e energie în formă pură, un tip care smulge zâmbete și un personaj pe care sigur l-ai văzut deja în spațiul Clujean. Și fie că-l știi sau nu pe acest poet, te invit să-i descoperim magia împreună în primul spectacol de pantomimă din Cluj!

Mimo s-a născut în Cluj și a fost adus la viață de Tavi, însă să știi că e un personaj cât se poate de real. Un mim în carne și oase, rupt din inima Clujului pentru a ne aduce tuturor zâmbetul pe buze.

Primul spectacol de pantomimă din Cluj-Napoca

Mimo & friends pun țara la cale de ceva timp și pregătesc pentru noi un super spectacol în 3 noiembrie. Tineri, bătrâni, copii, părinți – Mimo Poetul a gândit un spectacol de improvizație pentru noi toți, bazat pe interacțiune cu publicul și bună dispoziție.

Ce aduce special acest spectacol?

  1. Cashback pentru lectură.
    Cum vine asta? Dacă aduci cu tine la spectacol o carte pe care să o donezi, vei primi 10 lei din valoarea biletului (indiferent de tipul biletului achiziționat).
    Scopul e adunarea cât mai multor cărți ce vor fi donate unei școli din Muntele Rece în care se amenajează o nou bibliotecă.
  2. Combustibil pentru Beard Mobil.
    De asemenea, parte din prețul biletelor va fi investit în combustibil pentru Beard Mobil. Aceasta e o inițiativă a celor de la Beard Brothers. Pe scurt, e un taxiul comunitar gratuit, destinat persoanelor cu diazbilități.
  3. Premii. Va exista și o tragere la sorți cu premii pentru tine și prietenii tăi, așa că ia-i și pe ei cu tine la spcectacol!

Mai multe detalii despre eveniment și despre ce face Mimo Poetul, găsești pe pagina de facebook a acestuia și pe site-ul: https://mimopoet.ro/ .

mimo

Așadar, cu cine mă văd în 3 noiembrie de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca la un super spectacol de improvizație și pantomimă?
P.S. Nu uita să aduci și o carte cu tine!

Share: