Holograf – concert classic rock – 1 martie, Cluj

Iubesc să fiu înconjurată de oameni și de asta aleg de câte ori pot să particip la evenimente faine și de calitate. Despre un asemenea eveniment vreau să vă dau mai multe detalii: cei de la Holograf vin în Cluj-Napoca în 1 Martie și ce cadou mai frumos putem oferi celor dragi dacă nu un mărțișor muzical?

Pe cei de la Holograf i-am întâlnit în primul an de facultate, tot aici în Cluj-Napoca și primul meu gând a fost: ”Wow, se aud ca pe CD”. Mersesem cu gașca să-i vedem. Prin gașcă interpretează te rog colegii de facultate. Am crescut cu muzica lor și am cântat fiecare vers din toate melodiile. Și nu doar eu, ci toți cei din public. Era o mare de oameni de toate vârstele, uniți de energia muzicii celor de la Holograf.

Holograf – Concert Classic Rock

Holograf

Classic Rock e egida sub care reunește trupa Holograf cele mai faine hituri pe care le-au scos de-a lungul timpului și ne invită să le fredonăm alături de ei. ”Cât de departe”, ”Ți-am dat un inel”, ”Vreau o minune” și alte melodii faine vor face ecou în Casa de Cultură a Studenților în 1 Martie, începând cu ora 19:30.

✅ Biletele pot fi achiziționate online de aici.
În format fizic, biletele se găsesc la urmatoarele puncte de vânzare iabilet:
– Cărturești Iulius Mall-Iulius Mall, Str. Al. Vaida-Voievod Nr. 53-55
– Cărturești Platinia Center-Platinia Center, Calea Manastur Nr. 2-6
– Cărturești Vivo (Polus Center) Cluj, Intrarea 3, Str. Avram Iancu Nr. 492-500, Florești
– Uman-Iulius Mall, Stand E18, str. Al. Vaida Voievod, nr. 53-55

Ca de fiecare dată, organizatorii se gândesc și la persoanele cu dizabilități și pun la dispoziția acestora și a însoțitorilor 6 bilete gratuite. Tot ce trebuie să facă e să contacteze organizatorii evenimentului la adresa de email ticketing@sublimeromania.com.

Pentru cunoscători: ”Primăvara începe cu tine”, așa că hai să ne vedem la concert în 1 Martie! Va fi fabulos, promit!
P.S. Urmărește pagina de facebook Lifestyle de poveste – am o surpriză pentru tine acolo.

Scrie-mi într-un comentariu care e melodia ta preferată de la Holograf!

Share: