Viața e ușoară, nu-ți face griji!

viata e usoara

Așa să fie? Vă spuneam recent că am citit cartea Oameni fericiți citesc și beau cafea. Am terminat-o repede (în mai puțin de o zi) și am simțit automat nevoia să văd cum se continuă povestea. Simțeam că mai e ceva acolo care trebui descoperit și în orele care au urmat aveam să descopăr că nu m-am înșelat.

Diane ajunge să-și refacă viața, reușind într-un final să-și acorde o a doua șansă după ce aparent pierduse tot. Cafeneaua și o nouă relație par să funcționeze într-o simbioză perfectă. Și totuși … ceva se întâmplă! Iar acel ceva se numește coincidență, sau pur și simplu viață. Îl reîntâlnește pe Edward, bărbatul pe care l-a părăsit cu câteva luni în urmă pentru că nu credea că e în stare să mai iubească. Și e nevoie să ia o decizie …

Vă las să descoperiți cartea, nu intenționez să dau mai multe detalii. În schimb vreau să subliniez că ni se pot întâmpla oricând genul acesta de surprize. Contează cum cântărim lucrurile și cât de bine ne cunoaștem, pentru a lua decziile corecte. (Corecte = să nu avem regrete dacă e să privim înapoi)

Dacă ați citit cartea, aștept părerea voastră. Mie una mi-a placut. Am plâns și am zâmbit citind-o. E emoție în ea și poate avea darul sa ne facă să vedem părți din noi, uitate poate.

P.S. Nu-ți face griji, viața e ușoară!

Share: