E atât de ușor să fim oameni!

Am fost crescută cu premisa dar din dar se face rai. Am interiorizat-o în timp și am adaptat-o la contextul de azi. Însă un lucru nu s-a schimbat. Cred în continuare că micile acte de bunătate, cumulate, pot avea un impact impresionant. Și mai cred că e în puterea oricărei persoane să le facă. Adică și eu, și tu și fiecare dintre noi poate contribui.

În perioada în care am fost elevă am fost implicată în fel și fel de campanii umanitare, demarate de ONGuri locale. Nu erau multe în Satu Mare, dar le sprijineam pe cele care erau cu ce puteam – timpul meu! Strângeam fonduri, făceam PR, făceam peer education sau eram simplu voluntar.

Drumul meu în ONGuri a luat o altă turnură în timpul facultății, după ce m-am mutat în Cluj-Napoca, când m-am axat mult pe zona educațională. Însă cu trecerea anilor, au venit noi lecții și oportunități. Job-ul actual mi-a oferit posibilitatea în ultimii ani să-mi amintesc de puterea darurilor ce pot face rai, prin puterea voluntariatului social. Probabil îți amintești poveștile în care mobilizam în fiecare iarnă sute de persoane pentru a ajunge la familii și copii care nu au. N-au căldură, n-au haine, n-au jucării, n-au rechizite, n-au modele în jurul lor și o parte n-au nici hrană.

Oferă și tu o masă caldă – e atât de simplu!

Cum ziceam, cred cu tărie că putem face lucruri faine împreună. Într-un mod natural. Și simplu! Uite, de exemplu, Fairy și Profi și-au unit forțele și vor oferi peste 1500 de mese calde persoanelor care se află în situații vulnerabile din Cluj-Napoca.

Cum poți contribui? Cumpără în aprilie, mai și iunie produse Fairy din orice magazin profi din țară. Vei susține astfel donațiile către asociația O masă caldă! Oricum avem nevoie de produse de curățenie, de ce să nu facem și o faptă bună în tot acest timp?

campanie umanitara fairy profi romania transilvania masa calda

Iar dacă citești acest mesaj și ești din altă zonă a țării, să știi că poți contribui în aceeași măsură! Campania se desfășoară în toată regiunile României! Deci cumpărând Fairy din orice magazin profi, contribui la oferirea de emse calde pentru persoane vulnerabile din Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea! Iar fundația „Emanuel” va oferi mese calde copiilor din Centrul de Plasament „Universul Copiilor”, Rădăuți. 

E atât de ușor să fim oameni – hai să ne vedem prin magazinele profi din Cluj și să contribuim!

Share: