A venit mult așteptata toamnă. Zic asta pentru că de multe ori acest anotimp vine la pachet cu multe evenimente, oportunități și schimbări. Probabil ne și împinge natura de la spate. Nici toamna aceasta nu face excepție, mai ales că este super toamna lui 2020.

super toamna 2020

Creators Connect

Știu că anul acesta este un an atipic, însă nu vreau să-l consider nici mai prejos, nici mai puțin important decât alți ani. Cred că-i loc de învățat și acum, loc pentru descoperit și pentru inovație. Tocmai din acest motiv începutul toamnei ne-a adus împreună în cadrul evenimentului Creators Connect Cluj-Napoca. A început cu ideea de a forma o comunitate ce trece de granițele onlineului și s-a concretizat într-un prim eveniment desfășurat ca la carte.

Superblog în super toamna lui 2020

Tot super toamna lui 2020 aduce cu ea provocări pentru creatorii de conținut ce cochetează cu bloggingul. Mă bucur să văd că această competiție de blogging creativ, cea mai longevivă din România, revine cu provocări pentru fiecare dintre noi și în această toamnă. Spun și eu da competiției (puțin mai târziu decât mi-aș fi dorit, dar mai bine așa decât deloc) și mă alătur ei. Sper să-mi fiți alături și de această dată și să mă susțineți în acest parcurs. Superblog e un maraton în adevăratul sens al cuvântului, plănuiesc să-l duc până la capăt cum știu eu mai bine.

#KnowledgeExpress by Lifestyle de poveste

Last, but not least, super toamna lui 2020 va veni cu episoade noi din seria #KnowledgeExpress. Le veți putea urmări pe paginile de facebook și instagram Lifestyle de poveste și sper să le găseți la fel de educative ca cele din primăvară.

Super toamna lui 2020 aduce cu ea provocări pe toate planurile: Creators Connect, Superblog și #KnowledgeExpress. Ne vedem în online pe canalele Lifestyle de poveste. Stay safe in between!

Share: