Într-un alt mesaj similar, scriam în urmă cu câțiva ani următoarele gânduri pentru femeie: „Dumnezeu a ridicat povara singurătății de pe umerii omului creând femeia – poate tocmai în amintirea acestui fapt, de foarte multe ori cuvântul „frumusețe” e sinonim cu „femeie”. Ea, femeia din viața noastră – fie că e vorba de mamă, soție sau prietenă-, a fost creată pentru a ne fi alături mereu! Ea este acolo necondiționat; e nevoie doar să o respectăm, să-i oferim dragoste și să îi arătăm, măcar din când în când, că o prețuim!”

Azi aș mai adăuga câteva lucruri pe care le consider esențiale – în primul rând iubește-te pe tine femeie și vei vedea că vei avea dragoste de împărțit înzecit, fără să se risipească vreo fărâmă. Fă asta în fiecare zi și sentimentele nobile se vor întoarce la tine fără să aștepte primăvara sau ziua ta. Poartă-ți feminitatea cu demnitate, iar nu cu slăbiciune sau cu trufie.
La final îți spun și eu azi la mulți ani femeie, cu mențiunea că ești minunată în fiecare zi, așa că te rog – nu lăsa să treacă o zi fără să îți prețuiești unicitatea!

Share: