Idei de primă(deco)vară!

Vine, vine primăvara/ Cu amenajări în toată țara/ Chef de muncă, bucurii/ Hai să decorăm copii! Cam în această notă ne-a prins primăvara trecută. Oare aceasta ce ne va aduce?

Mini grădina de pe balcon

2018. Era săptămâna dinaintea Paștelui și ne-am dus într-o seară la cumpărături la un hypermarket din Cluj. Mai aveam de cumpărat ouă de ciocolată pentru copii, asta în ideea că urma să ne întâlnim cu câțiva în weekend. Bad decision – asta ne-am spus când am văzut câtă lume era la cumpărături. Așa că planul era să luăm repede ouăle și să plecăăăăăăăm! Zis și … văzut! Da, atunci am văzut la raionul de vis-a-vis, fotoliile-balansoar pe care ni le doream pe balcon. Am zis că doar le încercăm și plecăm. Doar am mai încercat și în altă parte, dar nu erau comode deloc.

Doar că astea au trecut testul comodității cu brio. Și era primăvară, veneau zilele faine. Pe scurt, le-am luat, împreună cu ouăle de ciocolată. Două la număr. Numai noi și angajații de la hypermarket știu cum am adus balansoarele până acasă, în contextul în care aveam o cutie imensă pe mașină, în care era unul din balansoare, legată fragil cu niște chingi. Pe celălalt l-am pus cumva dezmembrat în portbagaj, pe bancheta din spate și parțial afară. Hey, era aproape ora închiderii, erau ultimele două bucăți și nu aveam când să mai facem un drum. 🙂

A fost o amenajare neprevăzută, dar sigur ne-am bucurat de mini grădina noastră cât a fost vara de lungă. (Îi spun mini grădină pentru că aveam balansoarele și două ghivece cu busuioc și pătrunjel. Pentru paste, știi tu!)

Idei pentru primăvara ta

Și dacă tot am vorbit despre mâncare, cred că v-ați prin până acum că-mi place să gătesc și să petrec timp în bucătărie, la modul general. Încă sufăr că nu avem o masă sau scaune de bucătărie în acest spațiu. Ideea e că locul este extrem de mic și opțiunile sunt limitate, dar ne mai uităm ce apare pe piață.

Vrând, nevrând, dai de lucruri foarte faine când t euiți prin magazinele online. Știi că nu ți se potrivesc pentru că nu (mai) ai spațiu, dar îți plac oricum. Iar sunt într-o situație similară, însă de data asta mi-am propus să împărtășesc câteva fotografii cu mese și scaune de living și bucătărie. Cine știe ce vă aduce primăvara?

Probabil ai găsit un pattern în galeria de mai sus, Îmi plac tare mult culorile deschise în casă pentru că dau impresia de spațiu mai mare. De aceea și la mine se regăsesc – peste tot! 🙂 Și le romand cu drag, mai ales pentru o primă(deco)vară cât se poate de reușită!

Sper că ai găsit măcar puțină inspirație și chef de a aduce ceva nou în casa ta în această primăvară!

Articol scris pentru pring SuperBlog 2019.

Share: