Gama distillary – crema de zi shade the day

Azi vreau să vă vorbesc despre grijă și îngrijire. Am primit recent de la BUZZ Store noua cremă de zi din gama Distillery de la AVON și nu pot decât să mă bucur că am introdus-o în rutina de îngrijire.

S─â ├«ncepem cu rutina. P├ón─â s─â m─â documentez mai mult ├«n acest sens (sau s─â fiu inundat─â cu informa╚Ťie din zona aceasta) nu puneam at├ót de mare pre╚Ť pe produsele de ├«ngrijire a fe╚Ťei ╚Öi nici nu aveam o rutin─â pentru asta. My bad, I know! S-au schimbat lucrurile ├«ntre timp, iar azi folosesc ├«n fiecare diminea╚Ť─â un produs de cur─â╚Ťare, un ser cu vitamine, crem─â pentru ochi ╚Öi o crem─â de zi. Toate ├«nainte s─â aplic produse de machiaj (asta dac─â mai aplic). Am observat c─â tenul este mult mai s─ân─âtos ╚Öi mai luminos.

Crema de zi Shade the day – gama Distillery

Avon a lansat recent o nou─â gam─â de produse de ├«ngrijire a fe╚Ťei – ├«i spune simplu Distillery. Toate produsele sunt ob╚Ťinute din ingrediente naturale prin distilare, iar din aceast─â gam─â fac parte urm─âtoarele:

  • Crem─â de zi shade the day
  • Demachiant clean break
  • Crem─â de noapte sleep potion
  • Ulei pentru regenerarea tenului
  • Pudr─â cu vitamina C

Crema de azi are factor de protect╚Ťie solar─â 25 (SPF 25) ╚Öi con╚Ťine oxid de zinc, dioxid de titan ╚Öi glicerin─â vegetal─â. Da, asta ├«nseamn─â c─â e un produs vegan, f─âr─â alcool ╚Öi f─âr─â parfum. Distillary shade the day este o crem─â dens─â, ├«ns─â se absoarbe foarte repede ├«n piele, preg─âtind astfel tenul pentru ├«ntreaga zi.

avon distillary

V─â spuneam la ├«nceputul acestui articol de ├«ngrijire despre BUZZ Store. S─â ╚Ötii c─â te po╚Ťi ├«nscrie la campaniile lor ├«n mod gratuit, dac─â-╚Ťi faci cont pe acest site (las aici o scurt─âtur─â pentru asta).

├Än loc de ├«ncheiere, v─â mai las un g├ónd – s─â punem mai mare pre╚Ť pe ├«ngrijire!

Share: