Gama distillary – crema de zi shade the day

Azi vreau să vă vorbesc despre grijă și îngrijire. Am primit recent de la BUZZ Store noua cremă de zi din gama Distillery de la AVON și nu pot decât să mă bucur că am introdus-o în rutina de îngrijire.

Să începem cu rutina. Până să mă documentez mai mult în acest sens (sau să fiu inundată cu informație din zona aceasta) nu puneam atât de mare preț pe produsele de îngrijire a feței și nici nu aveam o rutină pentru asta. My bad, I know! S-au schimbat lucrurile între timp, iar azi folosesc în fiecare dimineață un produs de curățare, un ser cu vitamine, cremă pentru ochi și o cremă de zi. Toate înainte să aplic produse de machiaj (asta dacă mai aplic). Am observat că tenul este mult mai sănătos și mai luminos.

Crema de zi Shade the day – gama Distillery

Avon a lansat recent o nouă gamă de produse de îngrijire a feței – îi spune simplu Distillery. Toate produsele sunt obținute din ingrediente naturale prin distilare, iar din această gamă fac parte următoarele:

  • Cremă de zi shade the day
  • Demachiant clean break
  • Cremă de noapte sleep potion
  • Ulei pentru regenerarea tenului
  • Pudră cu vitamina C

Crema de azi are factor de protectție solară 25 (SPF 25) și conține oxid de zinc, dioxid de titan și glicerină vegetală. Da, asta înseamnă că e un produs vegan, fără alcool și fără parfum. Distillary shade the day este o cremă densă, însă se absoarbe foarte repede în piele, pregătind astfel tenul pentru întreaga zi.

avon distillary

Vă spuneam la începutul acestui articol de îngrijire despre BUZZ Store. Să știi că te poți înscrie la campaniile lor în mod gratuit, dacă-ți faci cont pe acest site (las aici o scurtătură pentru asta).

În loc de încheiere, vă mai las un gând – să punem mai mare preț pe îngrijire!

Share: