Ne-am mutat în casă nouă!

Ne-am mutat în casă nouă! Cu domeniu propriu, găzduire și tot ce trebuie. De fapt partea cu tot ce trebuie e în lucru – mai multe multe tehnicalități și idei de implementat. Și totusi, sunt extrem de fericită de acest început!

Ce aduce nou madalinapintea.ro?

  • reorganizarea categoriilor (încă în lucru, însă în principiu sunt trei  – iubesc, muncesc, fac ce-mi doresc – fiecare cu subcategoriile ei)
  • o hartă a blogului – e imaginea din header și reprezintă pe scurt ce găsești aici; e un blog de lifestyle, dar unul pe care mi-am pus amprenta
  • lipsa reclamelor random de la finalul fiecărui articol – asta-i una din părțile mele preferate
  • o pagină a partenerilor/colaboratorilor (în lucru)
  • fontul Unicorns are awesome care se regăsește inclusiv în harta site-ului (cei care mă cunosc știu cât de mult îmi place conceptul de unicorn!) Samsung unicorn emoji art

Ce e diferit față de vechea paltformă?

  • imagini lipsă – migrarea de pe wordpress.com nu se face mereu 100% (în lucru)
  • linkuri vechi nefunționale – toate linkurile ce le aveam indexate pe te miri știe unde și care duceau spre vechea platformă nu vor mai exista din momentul în care voi șterge blogul de pe wordpress! Știu că exista o variantă de a redirecționa linkurile care se plătește anual, însă daca ai conexiune securizată (https) această variantă pică! Și la mine e în lucru și partea cu conexiunea securizată.

Sunt aproape nouă ani de când a început povestea cu blogul și în noiembrie 2009, prima fotografie pe care am urcat-o pe wordpress a fost cea de mai jos.  Mă încurajase un prieten să îmi fac blog că e fain! Habar n-aveam cu ce se mănâncă bloggingul. Și totuși a supraviețuit în timp, în ciuda insistențelor sau neglijențelor mele, și iată-ne ajunși la un nou capitol. Un capitol ca o poveste frumoasă de tot!

Share: