momondo și comunitatea open world traveler

Nu mă pot abține să nu dau sfoară în țară pe toate canalele când vine vorba de programul de ambasadori momondo și de comunitatea formată în jurul acestui concept – Open World Travelers – din care fac parte. Sunt super entuziasmată să împart cu voi această bucurie și sper să călătorim cu toții mai mult în perioada ce vine!

Ce face momondo?

Cei care sunteți călătoti frecvenți sigur ați auzit sau folosit până acum site-ul sau aplicația momondo.ro. Totuși, pentru cei care se inițiează acum în tainele călătoritului, momondo e un motor de căutare global pentru zona de călătorii. Acesta compară miliarde de prețuri pentru zboruri, cazări sau mașini de închiriat și îți returnează opțiunile cele mai rentabile. Pe testate! Așa ne-am luat bilete de avion în Maurițius, cazare în Maroc sau câte și mai câte!

Ce funcționalități momondo folosesc frecvent?

Momondo are câteva funcționalități care mă ajută extrem de mult când îmi fac rezervările de vacanță. Printre preferatele mele e studiul realizat legat de zboruri. Acesta ne spune care sunt cele mai optime perioade pentru a cumpăra bilete de avion dintr-o destinație în alta.

Cum găsești zboruri ieftine din orice oraș?

De exemplu, selecând orașul din care vreau să-mi încep călătoria (Cluj-Napoca în cazul meu), precum și destinația (Europa sau întreaga lume), pot vedea că cel mai optim pt Europa e să iau biletele duminică după amiaza, cu aproximativ 70 de zile înainte de călătorie.

cum gasesti zboruri ieftine din cluj-napoca, zboruri ieftine cluj-napoca, momondo, cum sa folosesti momondo, ce este momondo

Bineînțeles că se pot selecta și zboruri specifice : de exemplu Cluj-Napoca – Londra, București – Milano sau câte și mai câte. Momondo analizează de fiecare dată datele de care dispune și ne oferă informații prețioase legate de prețul biletelor sau cum evoluează acesta în timp.

Inspirație pentru călătorii

De asemenea, rubrica de inspirație pentru călătorii poate deschide apetitul oricărui călător pentru a ajunge în noi destinații. Fie că sunt în căutare de plaje, orașe sau natură, aici pot găsi ceva la care nu m-am gândit ca loc în care să-mi petrec vacanța.

inspiratie pentru calatorii, momondo, sfaturi de calatorie, informatii utile, vacanta de neuitat

Și nu în ultimul rând, această secțiune conține și o rubrică în care se află destinații populare. În capul listei se găsesc Milano, Veneția și Dubai. E surprinzător topul?

De ce atâta bucurie?

Iubesc să cătoresc și să găsesc ponturi faine care să mă poarte în lumea mare. Folosesc momondo de mult timp – e o aplicație gratuită, putând fi utilizată de oricine. Cu ea am reușit să economisesc găsind zboruri și cazări la prețuri mici.

Știți deja că toate călătoriile pe care le fac sunt organizate pe cont propriu. Adică nu-i nicio agenție în spate sau cineva care să se ocupe de rezervarea biletelor sau a cazărilor.

Ei bine, de acum voi fi printre printre primii care află despre ultimele campanii, oferte, funcționalități și concursuri oferite de momondo și abia aștept să le împărtășesc cu voi. ❤️

Stai prin zonă pentru a afla detalii despre călătoriile mele și de ce nu, ale tale! Vin noi destinații la prețuri incredibile și sunt ferm convinsă că momondo va fi partenerul nostru de încredere și de această dată! 

@momondo #owtravelers #admomondo

Share: