Momente în familie – concurs fotogravură

Zilele de la sfârșitul anului și primele din cel ce vine le consider cu totul și cu totul speciale. Petrecem mai mult timp cu cei dragi; timp de calitate atunci când ne întâlnim cu familia extinsă (verișori, unchi, mătuși, fel și fel de rudenii și prieteni din copilărie – că doar și pe ei tot ca fiind din familie îi considerăm). Tot lor le facem cadouri și ne bucurăm de bucuria lor când le despachetează. Iar mai apoi, la începutul anului, sunt aceleași persoane dragi, familia, pe care le avem în gând atunci când ne facem planuri pentru anul ce vine.

Pentru că atât eu, cât și partenerii mei de la Atelierul de Cadouri Gravate din Cluj-Napoca punem mare preț pe aceste momente faine petrecute în familie, dorim să vă facem un cadou special. Cei de la atelier personalizează fel și fel de obiecte folosind tehnologia laser, transformând astfel cele mai simple lucruri în daruri prețioase (tablouri, felicitări, brelocuri, etc). Cadoul la care fac referire este o fotogravură în lemn, de dimensiune A4 (21×30 cm), cu o fotografie la alegere cu voi și cei dragi. Înscrierile se fac pe facebook și instagram.

Știu că și voi prețuiți familia și momentele frumoase pe care le petrecem în aceste zile împreună, așa că atât eu cât și cei de la Atelierul de Cadouri Gravate vă așteptăm cu drag să vă înscrieți la concurs!

fotogravura atelierul de cadouri

Exemplu fotogravură personalizată de Atelierul de cadouri

 

Share: