Am tot primit recent întrebări despre Leaders Explore. M-ați întrebat în special voi, cei care știți că am absolvit Leaders School în urmă cu câțiva ani. Rândurile următoare le scriu pur și simplu prin ochii unei persoane care a luat parte la un program gândit, organizat și pus în scenă, ca niciun altul, de Fundația Leaders.

Această fundație, pe lângă că are o temelie sănătoasă (mulți ani de experiență) promovează un concept relativ simplu: leadership autentic românesc. Fie vorba că vorbim despre susținere sau despre formare, esența e aceeași. Un alt lucru pe care-l apreciez e că adună oameni cu moduri de gândire asemănătoare (ideea că se poate) și totuși diferiți ca domeniu de activitate, obiceiuri, personalitate, etc. Am trăit pe propria mea piele, timp de o săptămână, ce înseamnă să înveți constant – nu doar de la traineri, cât și de la colegi.

Așadar, de ce Leaders? Pentru că descopoperă și unește modele de leadership încontinuu. În fiecare an aduce împreună elevi, studenți și profesioniști și demonstrează că leadershipul pornește de la individ. Și de la acești indivizi ajunge în echipe, companii și în societate. Poate pare doar un plan cu bătaie lungă. Este! Dar mai este și un plan cât se poate de ancorat în realitate. Suntem 23 000 de absolveți. Și numărul celor care aleg să facă ceva pentru ei și pentru cei din jur, prin intermediul acestor programe, crește văzând cu ochii.

Leaders Explore studenți – Cluj-Napoca

Azi (24-Aug) mai sunt 3 zile în care vă puteți înscrie la ediția Leaders Explore pentru studenți din Cluj-Napoca.

Câteva detalii pe succinte despre program, ca urmare a întrebărilor primite:

  • Teme abordate: valori personale, roluri în echipă, orientare în carieră.
  • 17-20 si 24-27 Septembrie este perioada în care are loc evenimentul.
  • Costurile aferente sunt acoperite de bursa oferită de Leaders, prin intermediul partenerilor.
  • Locație: Cluj-Napoca.

Toate detaliile necesare le găsiți și pe site-ul unde este descris evenimentul. Iar dacă mai sunt nedumeriri, răspunsul e la o întrebare distanță.

Share: