Lifestyle de poveste și principii de blogger

Povestea blogului a început cu zece ani în urmă. Da, 10! Azi, uitându-mă înapoi, mă bucur să știu că nu am renunțat la acest proiect personal și că pot împărtăși în continuare cu voi gânduri, idei și fel și fel de ponturi și informații utile. Sau povești pe scurt. Fix ca atunci când mergi să te vezi cu un prieten și spui că mergi ”la o poveste”!

Lifestyle de poveste

Pe lângă povești, mai cred mult în puterea întrebărilor. Puse la timpul potrivit, răspunsurile la acestea pot transforma într-un mod incredibil orice. Un blog nu e o excepție de la această regulă. Așa că m-am întrebat: ce unește toate subiectele din zona de lifestyle de pe blogul madalinapintea.ro? Răspunsul a venit natural: povestea!

Așadar, am decis să fac o punte între toate poveștile de pe blog și să vin cu un concept umbrelă pentru ele: lifestyle de poveste. În jurul acestuia construiesc în fiecare zi articole pentru voi, cei care faceți parte din această comunitate. Și mai e ceva care mă ajută atunci când scriu sau când aleg subiecte care vor fi publicate pe blog.

Principii după care mă ghidez

Da, și bloggerii au principii! Adică niște reguli de la care nu se abat atunci când scriu. Ale mele sunt următoarele:

  • Pasiune pentru idei. Și deschidere către nou aș adăuga. Acoperim aici zona de evenimente, explorări din gastronomie, cărți, povești personale sau timp liber petrecut în chip și fel.
  • Conectare cu esențialul. Călătoriile au un loc special aici. Cred că pe parcursul lor reușim să privim lumea cu alți ochi, dar și să ne (re)descoperim pe noi înșine. Iar apoi, zona de training și psihologie sunt nelipsite.
  • Povești de împărtășit. Ale românilor faini pe care i-am intervievat deja sau a căror poveste urmează să o aflu. Aștept recomandări și aici!

Sper mult să rezonezi cu aceste principii și cu ce urmează să se construiască pe baza lor. Ce părere ai despre noul concept al blogului și mai ales ce articole ți-ar plăcea să regăsești în acest spațiu?

Share: