Crushing it – Gary Vee – recenzie carte

Am aflat în urmă cu ceva timp despre Gary Vee, însă recunosc că informația a trecut pe lângă mine. Așa cum se întâmplă cu multe altele, bombardați fiind de lucruri noi. Când vine vorba despre cărți, recunosc că-mi atragi atenția mai ușor. Iar când un prieten îmi spune despre Crushing it, cartea scrisă de Gary, cum că e în topul cărților citite de el, atunci sigur îmi stârnești interesul. Am ascultat-o, așa că hai să vă spun mai multe despre ea.

Merită spus din capul locului: Crushing it e o carte de business, pentru cei care vor să-și pună pe picioare sau vor să-și extindă o afacere. Și bineînțeles că sunt lucru care mi-au plăcut mult la ea și altele mai puțin.

Ce am apreciat

  • Fiind recent scrisă cartea, conținutul e up to date și chiar inovator. Se vorbește despre diverse metode de promovare a unei afaceri, de la Facebook și instagram la podcasts.
  • Conținutul e așezat inclusiv în jurul sugestiilor de a acționa. Ți se explică un instrument în timp ce ți se spune concret cum te poți folosi de el pentru a-ți maximiza eforturile într-o anumită direcție.
  • Cartea în format audio e citită de autor și vine cu explicarea diverselor concepte/idei din când în când.

Crushing it – dislikes

  • Mizând inclusiv pe instrumente cu potențial revoluționar pentru perioada în care a fost scrisă cartea (ex. musical.ly), în cazul în care efectul nu e cel prevăzut, informația își pierde mare parte din valoare. Concret, musical.ly a fost achiziționat între timp de o altă companie.
  • Cartea e scrisă în dulcele stil clasic american al poveștilor de succes și poate părea idealistă pe alocuri. Recunosc că nu toate poveștile m-au captivat.

În loc de încheiere … Recomand carte pentru că are multe pasaje pertinente. În cazul în care ajunge tine în format fizic, e mai ușor să dai skip la paginile pe care nu le consideri ca fiind de interes.

Share: