Hidratare la cote maxime cu Age Reversist

Apa este vitală pentru o bună funcționare a pielii. Da, și pielea e nevoie să funcționeze pentru că este unul dintre organele noastre de simț. Așa că e extrem de important ca stratul cornos al epidermului, cel care se află la exteriorul pielii, să fie în permanență hidratat. Azi despre asta este vorba, despre hidratare și ajutoarele mele la acest capitol – produsele din gama Age Reversist de la Farmasi – așa că hai să aflăm mai multe despre acestea.

Ce spun experții despre hidratare?

Cu siguranță că studiul psihologiei ca știință și-a pus mult amprenta asupra mea. De fiecare dată când văd anumite infirmații caut să le analizez din mai multe surse și de preferat din articole științifice. Nici acest subiect nu e o excepție, așa că iată ce spun francezii Sylvie Verdier‐Sévrain MDFrédéric Bonté PhD despre hidratarea pielii într-un studiu făcut de aceștia: produsele de hidratare sunt componente improtante ale îngrijirii de bază a pielii. A se nota că nu se face referire doar la ten! Crema hidratantă protejează pielea și ține pasul cu necesitatea constantă de umiditate a acesteia. Mai mult, crema hidratantă protejează pielea și tenul de toxinele din mediu, datorită refacerii barierei naturale a pielii. Și bineînțeles, în timp previne îmbătrânirea celulelor.

Rutina de hidratare a pielii cu gama Age Reversist

Fiecare suntem unici, la propriu! ADNul ne configurează să fim diferiți începând cu cele mai mici detalii. Însă unele lucruri ne leagă – cum ar fi hidratarea pielii. Ce vreau să spun e că-i musai să ne îngrijim de piele și de tenul nostru.

Și mai cred că-i important să fim mereu în căutare de produse care să se muleze pe nevoile noastre, mai ales că acestea se modifică în timp. Așa că azi vreau să descoperim împreună niște produse de îngrijire a tenului pe care le-am introdus recent în rutina mea, care au un puternic efect hidratant. E vorba despre gama Age Reversist de la Farmasi. Mai jos sunt produsele pe care le utilizez dimineața și seara, în ordinea aplicării acestora.

1. Gelul de curățare

Primul pas în rutina de îngrijire este curățarea. Că am avut sau nu machiaj pe față, curățarea e un pas esențial pe care n-ar trebui să-l omitem. Mai ales că în timpul zilei se adună fel și fel de impurități pe ten care nu sunt vizibile cu ochiul liber, însă după aplicarea gerului de curățare, o masare ușoară și eliminarea excesului cu o dischetă demachiantă se poate vedea și cu ochiul liber despre ce vorbesc. Repet, se aplică fie că am folosit sau nu machiaj!

hidratare

Gelul face o spumă albă și ușoară la aplicare, iar după ce am masat fața cu acesta, ștergem excesul cu ajutorul unei dischete demachiante. Rolul acestuia e să asigure că produsele pe care le punem ulterior pe ten pot să-și facă treaba, așa că putem să-l privim ca un catalizator dacă vreți. Atât de ușor și eficient!

2. Serul cu efect de hidratare maximă

Pe fața curată aplicăm serul! Acesta protejează nivelul natural de hidratare al pielii și reduce aspectul liniilor fine, având și un efect anti rid. Îl aplicăm cu getele pe ten (față și gât!) și lăsăm câteva secunde să se absoarbă. Foarte repede ajunge să fie integrat în piele. 🙂

3. Crema de ochi

Să nu uităm de pielea din jurul ochilor, care are nevoie de o atenție specială, tocmai pentru că are o compoziție diferită față de pielea din alte zone ale tenului și e predispusă la riduri fine. După ce am aplicat serul, masăm puțină cremă în jurul ochilor – cu mare atenție, fără să o introducem în ochi.

4. Crema hidratantă

Un moisturezer – adică o cremă hidratantă – e ultimul pas în această rutină de îngrijire, atât seara cât și dimineața. După aplicare, pielea rămâne puternic hidratată și are o strălucire naturală pe care o iubesc!

Asta e tot! De acum se pot aplica produse de machiaj sau se poate părăsi incinta (nu înainte de a mai aplica o cremă cu factor de protecție împotriva soarelui, bineînțeles!).

Toate produsele din gama Age Reversist au o valabilitate de 12 luni de la deschiderea ambalajului, cu mențiunea că-i ideal să fie păstrate în locuri uscate (adică evităm să le păstrăm în baie fetelor!). Acestea sunt potrivite tuturor tipurilor de ten, pentru că da, inclusiv un ten gras are nevoie de hidratare, cu mențiunea că particularitățile noastre pot face un produs să se potrivească mai mult sau mai puțin. Însă până nu încercăm, e greu de zis ce funcționează cu adevărat!

Pentru tine, femeie antreprenor!

Femeia antreprenor nu e doar un mit, iar cei de la Farmasi au grijă să susțină acest concept și să îl pună în practică. Cred că e tare important să facem ceea ce ne place, și dacă avem o pasiune pentru produse de îngrijire, frumusețe și îngrijirea casei, de ce să nu o împletim cu o afacere fructuoasă? Femeile din echipa Farmasi sunt susținute și încurajate încontinuu să să devină independente din punct de vedere financiar. Așa că pe lângă reducerile la prodise de care beneficiază, se mai adaugă în plus de susținere constantă.

Dacă vrei și tu să fii antreprenor, spune da lumii Farmasi. Poți să îți faci cont urmărind acest link și poți solicita pachetul de bun-venit, care se bucură de o reducere uriașă!

P.S. Hidratarea este cheia pentru o piele tânără, frumoasă și sănătoasă, așa că de ce n-ai alege-o și tu?

Share: