Că-mi place să citesc, nu-i o noutate și mă bucur să văd că sunteți atât de mulți în comunitatea Lifestyle de Poveste care împărtășiți dragostea pentru lectură. Vă spuneam la începutul anului că mi-am făcut o listă de titluri pe care îmi doresc să le citesc – recunosc, multe sunt din sfera dezvoltării personale, psihologie și ficțiune (dar nu numai).

La cererea voastră, pun aici lista acestor cărți, în speranța că veți găsi puțină inspirație. Ordinea e alfabetică, pentru fiecare gen în parte și unele titluri sunt în engleză pentru că așa le am pe kindle 🙂 – sper să nu fie asta un impediment în calea inspirației pentru lectură.

Lista cărților din zona dezvoltării personale e destul de lungă, după cum puteți să vedeți. Da, multe dintre aceste titluri intră și la alte categorii: non-ficțiune, știință, etc, dar am considerat că această etichetă li se potrivește pentru moment – dacă se schimbă ceva, vedeți în recenziile pe care plănuiesc să le public după ce termin de citit cărțile.

Zona non-ficțiunii și a științei (inclusiv psihologia), se găsește mai jos. Nnu am adăugat aici bibliografia primită la facultate pentru anul II de psihologie. În cazul în care consider că sunt lecturi de interes publicului larg, ușor de înțeles sau de parcurs, am să le fac o recenzie cu siguranță și am să mă asigură că veți afla de ele.

cărți

În loc de încheiere, vă mai spun că pe blog există o întreagă secțiune dedicată lecturii. Aici fac în mare parte recenzii de carte și vă spun ce am mai învățat nou sau care cred că e aplicabilitatea cărții în viața de zi cu zi (dacă e cazul). În plus, mai am o secțiune de psihologie și una în care vorbesc despre dezvoltare personală și despre sesiunile de training pe care le susțin – dacă vrei să stai la curent cu aceste activități, asigură-te că mă urmărești în mediul online (Paginile Lifestyle de poveste de pe facebook și instagram).

Tu ce cărți plănuiești să citești în acest an?

Share: