Gonim după cantitate și lumea puternic digitalizată, ce ne expune frumosul la tot pas, ne face să ne dorim mereu mai mult și mai mult. Nu spun că e bine sau e rău, spun doar că e un fapt. Iar faptele au consecințe (din nou, pot fi bidirecționale). Azi vreau să povestim puțin despre îngrijirea articolelor vestimentare pe care le avem deja și ce putem face pentru a ne păstra garderoba fresh mai mult timp. Printre altele, vă voi da detalii și despre noile Lenor pods pe care le folosesc de câteva săptămâni, așa că hai să începem!

Alege materiale naturale

Știu, materialele sintetice sunt la tot pasul. Însă adevăru-i că pielea noastră se simte cel mai bine când e înfășurată în materiale naturale, ce o lasă să respire. Azi, mai ales dacă facem cumpărături online, e cu atât mai ușor să fim atenți la materialele pe care le achiziționăm. Bumbacul, inul, lâna, mătasea sunt cele mai cunoscute materiale naturale, iar dacă le integrăm în garderoba noastră, pe termen lung vom avea de câștigat. De ce? Pentru că acestea persistă o perioadă îndelungată și rezistă la spălări numeroase. Atenție, spălările să fie conform recomandării de pe etichetă).

Reorganizează-ți garderoba frecvent!

Nu-i nevoie să cumpărăm lucruri noi pentru ca garderoba noastră să fie fresh. Uneori e suficient să reorganizăm ceea ce avem deja, să facem combinații noi și să descoperim ținute noi cu ajutorul accesoriilor. Așadar, o reorganizare a hainelor din când în când (da, cu probat inclusiv), nu poate decât să facă bine. În plus, ne mai și ajută să rezolvăm eterna problemă Eu cu ce mă îmbrac? pentru că vom aveam câteva imagini mentale cu ținute fresh.

Îngrijire potrivită

Așa cum noi alegem produse de curățare și îngrijire delicate cu pielea, la fel au nevoie și hainele noastre. Mereu folosesc detergent și balsam atunci când spăl rufele. Balsamul de la Lenor îl foloseam de foarte mulți ani, iar acum că știu că sunt pe piață și capsule (pods), le-am ales pe aceasta pentru că împreună reprezintă perechea perfectă! #perecheaperfectă

garderoba fresh cu lenor pods

Pe scurt, cred că putem să avem o garderobă fresh chiar dacă nu achiziționăm mereu haine noi. Atâta timp cât, atunci când o facem, alegem înțelept. Așa că decizii inspirate să avem cu toții și garderobe cât mai fresh!

Share: