Cum îți poți promova afacerea cu ajutorul bloggerilor?

Faptul că lumea online-ului este azi extrem de dezvoltată nu mai este o surpriză. Mai mult, semnalul luptă sau fugi a ajuns să se transforme în unele cazuri în adapteză-te sau fugi. Prin urmare, cum poți să îți adaptezi afacerea la tot ce se întâmplă nou azi? Cum te poți folosi de toată tehnologia pentru a scoate în față business-ul tău? Și mai ales, ce rol pot să aibă bloggerii în toată povestea aceasta? Subiectul este unul vast, însă mai jos sunt câteva răspunsuri posibile.

1. Brand awareness

Pentru ca brandul tău să fie recunoscut cu ușurință e nevoie să se vorbească despre el (inclusiv, sau în special în mediul online). Pe lângă clienții fideli, mai ales dacă vrei să îți extinzi afacerea, poți apela cu încredere la comunitatea de bloggeri pentru un review sau chiar o recomandare a businessului tău.

2. Comunitate

Știai că blogerii, publicând în mod constant, își crează o comunitate în jurul lor? Apelează la aceștia dacă îți dorești campanii targetare și vizibilitate în grupurile formate în jurul diverselor blogguri.

3. Campanii out of the box

Bloggerii sunt diferiți între ei și asta-i minunat pentru afacerea ta! Fiecare are propriul tip de creativitate și de abordare a subiectelor, așa că în mod sigur campaniile tale de promovare vor ajunge să fie inedite!
Deci, ce părere ai când vine vorba de a apela la bloggeri pentru a-ți promova businessul?
Meet Ali, SMP's new Blogger Bride! http://www.stylemepretty.com/2015/01/28/smp-blogger-bride-contributor-meet-ali/ | Photography: Elyse Hall - http://elysehall.com/

Share: