The Hope Generation -22 Septembrie Cluj-Napoca

Eveniment:The Hope Generation | Data: 22 septembrie 2018 | Locaţie: Muzeul de Artă, Cluj Napoca | Ora 10:00 – 17:00

De câte ori n-am auzit unul din următoarele slogane: ”Copiii/tinerii de azi n-au niciun viitor”, ”Nu va fi nimic de capul celor ce vin după noi” sau ”Generațiile astea … ce-o să se aleagă de ele?”. Când am stat puțin să reflet asupra subiectului, tot ce mi-a venit în minte a fost: copiii nu cresc singuri. E atât de simplu: generațiile sunt conturate și formate de cele dinainte. Așadar, la toate îngrijorările legate de copiii și tinerii din viitor, răspunsul îl avem noi, adulții de azi. Merită să profităm de fiecare oportunitate pentru a crea această generație a speranței, iar detalii despre una găsiți mai jos.

The Hope Generation

Weekendul viitor, în 22 Septembrie, are loc un eveniment foarte fain, dedicat nouă, tuturor. Adulți, mână în mână cu copiii pe care vrem să-i formăm pentru un viitor frumos, suntem invitați la The Hope Generation. În centrul atenției vor fi atelierele de creație și activitățile ce ne vor ține ocupația ziua întreagă. Pe cei mici îi așteaptă creații din produse reciclabile, pictură, creație magneți din pietre, teatru de păpuși, spectacole de magie, etc. Adulții vor putea aprticipa la cursuri de prim ajutor, curs automachiaj sau tuns/aranjat barba.

Copiii vor putea participa la oricare dintre atelierele de creaţie şi activităţile enumerate mai sus între orele 10:00-17:00. Excepție fac spectacolele de magie sau teatru de păpuşi care se vor desfăşura la ore fixe, dimineaţa şi după-amiaza.

Scopul evenimentului e unul nobil, acela de a deveni cu toții oameni mai buni dăruind. *The Hope Generation este un eveniment caritabil organizat de Beard Brothers în colaborare cu Mondevents. Scopul este orientarea copiilor spre activităţi de educaţie informală şi acţiuni sociale. Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite în campania „Wheels for life”, care îşi propune achiziţionarea unei ambulanţe de tip C pentru serviciul SMURD Cluj.

Share: