În acest weekend am fost acasă la ai mei, în Satu Mare – știți și voi cum e când vine vorba de pregătirile dinaintea Crăciunului. Dintre toate, prefer partea cu bucătăritul – prăjiturile și salatele fiind în top (la mine!). Și apoi mai e împachetarea cadourilor și tot capitolul decorațiuni. Fie că vorbim de brad, de masa de Crăciun, de cea de revelion sau de micile aranjamente din casă – îmi place să pun mâna pe tot pentru a creea acea atmosferă magică de acasă!  Și am ajutor de nădejde – Nobila Casa!

Nobila Casa – Shopping City Satu Mare

Să ne înțelegem – când intră o persoană ca mine într-un astfel de magazin, pleacă greu fără să cumpere ceva. Mereu găsește un lucru ce se potrivește undeva. Niște ceșcuțe finuțe pentru ceai. Platouri etajate pentru servit prăjituri (v-am spus că-s fan dulciuri!). Un suport festiv de lumânări. Decorațiuni pentru brad. Rame foto. Cutii de bijuterii. Și câte și mai câte. Vestea bună? Din toate găsești acum și în Satu Mare!

În ”orașul în care nu se întâmplă nimic”, cum mai este definit uneori, s-a deschis un mall în adevăratul sens al cuvântului: Satu Mare Shopping City. Am auzit fel și fel de controverse la adresa acestui loc. N-am lăsat ca acestea să-mi formeze o părere, ci m-am dus să-mi creez propriile impresii. Locu-i fain, viu și îți oferă o gamă largă de activități și magazine (zic asta în contextuyl în care stau lângă Polus/Vivo în Cluj și fac comparație cu acesta, totul raportat la dimensiunile orașului). Chiar cred că-i un loc fain în care să-ți petreci timpul, să te întâlnești cu prietenii sau să-ți faci cumparaturile pentru casă. Mai ales dacă ai și Nobila Casa acolo!

Galeriile foto din articol curprind fotografii de la deschiderea magazinului, împreună cu câteza poze realizate de mine în acest weekend. Văzusem din nou ceva ce-mi place și eram nedumerită ce să aleg. Mereu stau și mă gândesc cum ar arăta lucrurile respective în contextul în care îmi doresc să le așez.

Dacă nu ai timp să ajungi la magazin, să știi că poți vizita site-ul Nobila Casa și poți alege cadouri pentru cei dragi, obiecte decorative și multe altele. În secțiunea coșuri cadou ai câteva sugestii simpatice. Și dacă-ți dorești mult, mult unul dintre ele, să știi că încă te mai poți înscrie la giveaway. Detalii pe pagina de facebook și instagram!

Succes și inspirație pentru Sărbători frumoase!

 

 

 

Share: