Dintre toate lunile anului, decembrie-i preferata mea. E o lună specială, în care ne gândim mai des unii la alții, o lună pe care o petrecem cu cei dragi și cărora căutăm să le facem cadouri semnificative. Mai mult, după un an care poate a fost ca un carusel, tindem să încetinim puțin ritmul și să ne mutăm atenția către lucrurile cu adevărat importante pentru noi.

Și pentru că decembrie-i o lună de poveste, putem face cadouri oricând, în ajunul Crăciunului, în 28 decembrie sau în ajunul noului an – nu data e atât de importantă, cât semnificația cadoului în sine. Și pentru că menționam de cadouri speciale, inelele au fost și reprezintă în continuare o carte de vizită pentru cei care le poartă. Îndiferent dacă ne referim la verighete, inele de logodnă sau inelul purtat ca podoabă, aceatsă bijuterie a fost apreciată încă din cele mai vechi timpuri.

Așa că dacă vrei să ai parte de un decembrie frumos, unul pe care să-l ții minte atât tu cât și cei dragi ție (fie că ne referim la o prietenă foarte apropiată, la mamă sau la viitoarea ta logodnică), încume-tă să oferi cadou un inel!

Bineînțeles că am și o recomandare pentru tine – inelele de argint oferite de site-ul de lux Christina Diamonds – prețuri accesibile, metale și pietre veritabile și bineînțeles design-uri frumoase, pentru gusturi alese. Uite mai jos câteva propuneri, toate fiind inele din argint, pentru că știm cu toții că acest metal este asociat cu energia feminină, cu puritatea și cu puterea în același timp.

3 inele din argint pentru un decembrie de ținut minte
  • Topaz – potrivit pentru o persoană discretă
  • Cristal curaț – extrem de feminin, se potrivește unei persoane delicate
  • Onyx negru – potrivit pentru o persoană îndrăzneață
Giveaway

Bonus în lista inelelor din argint menționate mai sus, este și acest inel cu peridot; piatra este unică, fiind printre puținele pietre prețioase care se găsesc într-o singură culoare: verdele măsliniu. Acest tip de bijuterie se potrivește de minune persoanelor curoajoase, încrezătoare.

Și pentru că îmi doresc să fie pentru toți un decembrie de poveste, împreună cu Christina Diamonds am hotărât să oferim cadou acest inel cu peridot. Concusul se desfășoară între 22-30 decembrie, iar câștigătorul va fi anunțat în 31 decembrie. Înscrierile se fac aici – mult succes!

Giveaway Madalina Pintea Blog Chriatina Diamonds

Share: