De ce are o femeie nevoie de un bărbat?

Femeia a fost creată din coasta lui Adam pentru a-i fi sprijin și pentru  a-l întregi, însă nici ea fără el nu este întreagă, căci doar lângă un bărbat se poate împlini și poate rodi frumos, devenind mamă.

Ea este sensibilă și fragilă, așa că are nevoie de forța bărbatului pentru a o susține și a o ridica atunci când cade – și va cădea de multe ori, căci sufletul femeii vede lumea cu alți ochi și percepe durerea înzecit.

Femeia are nevoie de un bărbat pentru a o încuraja când se teme, pentru a-i alunga demonii cu care se luptă sau pentru a-i fi alături și a o îmbrățișa când o cuprinde frica.

Mai presus de a o înțelege, femeia are nevoie lângă ea de un bărbat ca să o iubească, s-o respecte și să o prețuiască, pentru că așa cum îi va oferi el dragoste, nu-i va oferi nimeni. Și mai are nevoie de gesturi mărunte și lucruri simple, căci de cele mai multe ori într-o femeie se ascunde o copilă care-și dorește să fie protejată, alintată și răsfățată.

Și nu în ultimul rând, femeia are nevoie de un bărbat pentru a-i reaminti acesteia de adevărata valoare și rostul frumos pe care-l are în lume.

2010031912451612589

Share: