De ce are nevoie un bărbat de o femeie?

Pentru că nu e întreg e primul răspuns care-mi trece prin minte, căci are o coastă lipsă în trupul femeii pe care Dumnezeu a pus-o acolo – nicio altă viețuitoare nu era demnă de a sta lângă Adam, iar pentru a nu fi singur, i-a fost dăruită Eva.

Pentru că așa cum te iubește o femeie nu te va iubi nimeni și nimeni nu ți se va dărui complet cum o face ea – pentru că vor fi momente când până și tu te vei abandona, dar ea va rămâne pentru amândoi și te va ajuta să regăsești calea spre tine.

Pentru că așa cum un bărbat a fost născut din femeie și pruncii lui vor avea nevoie de o mamă, iar când spun acest cuvânt e ca și cum aș condensa esența vieții în el.

Pentru că uneori bărbatul are nevoie de fragllitatea și de lacrimile ei ca să se simtă puternic, iar alte ori se simte puternic plângând pe un umăr care știe că-l poate susține.

Pentru că uneori el are nevoie de naivitatea femeii ca să se simtă încrezător, de zbuciumul ei pentru a fi liniștit, de o mângâiere vindecătoare pentru a nu lăsa unele răni deschise, necicatrizate.

Pentru grija ce i-o poartă are nevoie bărbatul de o femeie și pentru toate  grijile pe care aceasta și le face pentru el – altfel poate nu s-ar mai simți atât de în siguranță și atât de sigur pe el.

Pentru toate astea și pentru multe altele pe care le știe doar sufletul nostru … prin urmare prețuiește femeie de lângă tine!

P.S. Și da, poți să te simți special că o ai alături

man needs woman

Share: