Câtă bucurie încape într-o cutie de pantofi?

OCC_ImageHeader_02

Mereu am spus că luna decembrie este una magică – o asociam cu Sfântul Nicolae și Moș Crăciun de la care primeam daruri, cu familia reîntregită și cu o stare de bunătate ce plutea în aer. La fel fac și azi, doar că am învățat să mă uit mai atent în jur și am realizat că oricât și-ar dori, există și copii care scriu moșului, fără să aștepte cu adevărat ceva anume, deoarece știu că nu se poate …

Din acest motiv centrul DEDIC (Dialog European și Diplomație Culturală) a demarat o acțiune caritabilă care își propune să aducă zâmbetul pe buze și să le demonstreze copiilor de la Orfelinatul Dumbrava că luna decembrie e într-adevăr magică.

Vrei să participi și tu?
Nimic mai simplu: ia o cutie goală de pantofi și pune în ea tot ceea ce crezi că i-ar face bucurie unui copil (jucării, rechizite, îmbrăcăminte, dulciuri – orice material neperisabil) și scrie pe ea cui îi este destinată (de exemplu: băiat – 10-11 ani sau fetiță – 5-6 ani).
Cadourile vor fi duse copiilor în săptămâna 16-20 decembrie, așa că dacă dorești ca și darul tău să ajungă la ei, contactează coordonatorul acestui proiect pentru mai multe detalii: Cătălin Horotan (tel: 0752 920 011, email: horotan.catalin@gmail.com).

Hai să demonstrăm că luna decembrie este una magică! Deci, tu câtă bucurie crezi că încape într-o cutie de pantofi?

Share: