Vreau să împart cu tine puțină tărie și un strop de bucurie

96095bc20d14839edc7c85cc521361dc

În urmă cu ceva timp îmi reciteam povestea – parte dintr-o poveste reală de dragoste, care acum are un sfârșit bine delimitat. Printre comentariile primite la postarea respectivă, se află și un mesaj care inițial mi-a umplut ochii de lacrimi și sufletul de bucurie. L-am citit de nenumărate ori, a fost cu multe ocazii acea stâncă tare ce-mi amintea că valul este trecător. Azi vreau să împart aceste gânduri frumoase cu voi!

”E ce-ți doresc, să ai răbdare și să te cicatrizezi încet și sigur, să poți iarăși să fii tu și timpul va veni el să simți din nou asemănător. Reține și nu repeta eroarea, dacă a fost la tine vreuna de s-a ajuns să doară așa rezultatul, iar de nu a fost, ridică ștacheta și caută să ai pe viitor alături de tine cineva ce te completează realmente.
Ești ceva important pentru tine. Adu-ți în prima fază aminte de asta! Fă lucrurile și acțiunile care-ți plac, și din micile plăceri adunate așa ad-hoc, din job, util și necesar timpul lasă rănile să se treacă. Frumos și poate chiar complet.” – Adrian Cherish

P.S. Mulțumesc!

Share: