Anumite etape din viața ei păreau bucle infinite. Avea impresia că nu se mai termină, așa că hotărâse să închidă anumite uși și să ardă speranța că cineva, vreodată, va mai bate la ele.

În ultimul timp, visele cu gust de cenușă nu-i dadeau pace. În viața de zi cu zi se obișnuise cu ideea, dar subconștientul său se pare că mai spera. Se trezea în miezul nopții, iar pe măsură ce zilele treceau, era din ce în ce mai îngrozită la gândul că visa mereu aceeași persoană fără chip. Cine era, de ce o bântuia? Ironia sorții era că în nopțile în care nu-i apărea în vis, îi ducea dorul.

Totul era lipsit de sens, până când într-o zi, pe una din ușile care hotărâse să le închidă, a găsit lipit de fereastră următorul mesaj: ”Deschide, te rog!”. Abia atunci a înțeles cine era omul fără chip din visele ei. A pus în balanță lucrurile, dar dorul cântărea mai mult decât orice aștepare. Timid, a descuiat ușa. Nu greșise, căci era singurul mod prin care visele cu cust de cenușă s-au transformat în praf de stele!

door

Share: