„Mult timp am crezut că nu-mi voi mai putea așterne gândurile gândurile undeva nicicând, că nu voi mai reuși să le adun, dar viața ne face mereu surprize neașteptate; trebuia doar să vină momentul potrivit pentru a fi puse în mișcare … Dumnezeu mi te-a scos în cale într-un moment de cumpănă – atât la propriu, cât și la figurat, iar de atunci am încetat în fiecare zi să fiu cine am fost pentru a deveni cine sunt. M-am descoperit, te-am descoperit, și împreună încercăm acum să dăm un alt sens vieților noastre prin complicat de simpla fericire. Îți mulțumesc! „

Acum un an, totul era diferit, începând cu noi. A nu se lua ca un reproș, nici ca o plângere, căci nu e, ci doar ca un fapt real, anume că timpul a trecut, dar a lăsat urme. Am fost recunoscătoare pentru ceea ce am avut și încerc să apreciez în continuare la adevărata sa valoare ceea ce am. E drept că în viață avem parte de fel de fel de experiențe, mai mult sau mai puțin plăcute, dar e important să lăsăm gratitudinea să înflorească în noi.

Căci până la urmă totul se rezumă la a fi recunoscător: pentru ce am fost, pentru cine am întâlnit, pentru cine suntem și pentru cine face acum parte din viața noastră.  Iar pentru toate acestea, spun acum, din nou, mulțumesc!

Share: