Pregătirea unei nunți [1] & Giveaway Weddfest

Hey dragilor!

Azi am pregătit pentru voi un articol drag mie despre nunți și pregătirea unui astfel de eveniment. Din perspectiva de viitoare mireasă și project manager pot spune că nu-i greu, nu-i nici ușor să organizezi o nuntă; e doar frumos acest proces și așa îmi doresc să-l vadă fiecare mireasă/mire.

De când trebuie să încep să-mi planific nunta?

Acum am să îți dau răspunsul consultantului: depinde. poți organiza evenimentul în 2 ani sau în 2 luni. Tu știi cât de aproape sau departe vrei să stai de eveniment, cât de mult vrei să contractezi sau cât vrei să faci pe cont propriu.

Alte restricții ar mai fi: sala (dacă știi sigur că vrei ca evenimentul să aibă loc într-un anume loc, vezi cu cât timp înainte trebuie rezervat), muzica (în cazul în care vrei un live band), foto/video (din nou, dacă știi clar că vrei so colaborezi doar cu anumiți fotografi/videografi).

Cum încep?

Îmi aduc aminte că mi-am pus întrebarea asta în urmă cu ceva timp și chiar dacă părea foarte departe evenimentul, anul trecut am fost la târguri de nunți. Am vrut să cercetez piața, să tatonez terenul, etc. Nu regret nicio clipă că am ales această abordare pentru că am adunat idei – ce fel de furnizori aș vrea pentru eveniment și ce nu am nevoie (să-ți faci o idee legată de ce nu ai nevoie e la fel de important ca a ști ce e necesar – #dinînțelepciuneaunuiprojectmanager).

Recomandare

Dacă ești din Cluj, îți recomand să participi la Weddfest în 16-18 februarie. Recunosc că am fost la multe târguri de nunți începând de anul trecut; bineînțeles că am fost și la Weddfest și pot spune că acesta mi-a plăcut cel mai mut când vine vorba de organizare și ambianța creată. În plus, cum am menționat într-un alt articol legat de târgurile de nunți, aici poți să contractezi furnizori care oferă reduceri demne de luat în seamă.

Și pentru că atât eu, cât și cei de la Weddfest ne dorim să participi la eveniment și să găsești acolo tot ce e nevoie pentru o nuntă de vis, avem 3 invitații pe care le punem la dispoziție. Detalii despre cum poți intra în posesia lor găsești pe pagina de Facebook și instagram a blogului.

P.S. Revin în perioada următoare cu alte articole legate de organizarea unei nunți (AMR 212 zile până la nunta mea și a logodnicului meu).

16 - 18 februarie (2).png

Share: