Nu-i nicicând prea târziu s-o iei de la capăt și ce-i drept n-ai nevoie nici de un nou an să faci asta, nici de o noua lună sau o de-o zi de luni. Singurele ingrediente care-ți folosesc sunt: ”acum” și ”vreau” – e suficient să le împletești frumos (totuși, strânge-le bine una de alta!), lasă în urmă ce-i de lăsat și ia-o de la capăt!

Ca să-ți spun drept, eu am avut ezitări, prin urmare poate am pierdut timp, dar m-am ales cu lecția. Nu o dată m-am târât prin situații în care nu doream să mă aflu și mă trezeam că fac lucruri care nu-mi doream să le fac, iar asta doar pentru a nu-i răni pe cei din jur. Apoi de multe ori mi-am zis că mâine voi lua atitudine, că voi schimba ceva și uite așa mâine a trecut de nenumărate ori. Eh, dar într-o zi am realizat că oricât de vaste ar părea posibilitățile din fața mea, în realitate aveam doar două: fie cream, fie mă lăsam creată – așa că am luat-o de la capăt, mai încrezătoare și cu un zâmbet mai larg pe buze!

P.S. Dacă pentru unii azi începe un nou an (potrivit calendarului iulian), hai să luăm ca ”New year’s resolution” (promisiune de anul nou) ideea că nicicând nu-i prea târziu s-o iei de la capăt!

3591e523b983ac109c7c0880ad241b78

Share: