In urma cu 91 de ani, la Alba Iulia se scria istorie! Se incheia un capitol important, dar incepea un altul, care avea sa ramana gravat in constiinta celor de atunci, a celor de azi si a celor de maine: se intregea Romania!

Acum suntem un stat unit, independent, un stat liber, dar oare respectam ceea ce au facut stramosii nostri pentru tara? Oare incercam din rasputeri sa ducem mai departe ce au inceput ei? Suntem noi oare mandri ca suntem romani? Tu esti mandru? Sau tu, esti mandra de tara si de nationalitatea ta?

E adevarat, nu este tara unde curge lapetele si mierea, nu gasesti ambrozie la tot pasul, dar suntem noi zei sa avem asemenea asteptari? Nu.. suntem oameni simpli, dar oameni cu caracter, cu personalitate, prietenosi, cu buna vointa.. Romanul e inteligent, e ingenios, e talentat, e deschis.. Haideti sa ne folosim de ceea ce suntem, sa nu lasam flacara care au aprins-o stramosii sa se stinga, haideti sa cultivam propriile valori caci doar asa vom transforma Romania intr-o valoare!

Fii mandru ca esti roman!

La Multi Ani Romania!

 

Share: