– Mi s-a făcut dor de tine, hai să ne vedem la o cafea – suna invitația din partea celui care parcă nu mă văzuse de săptămâna trecută. Totuși trecuse .. nici nu mai știu cât timp a trecut de fapt și adevăru-i că nu mai are relevanță.

Nu mai contează nici care a plecat primul. N-are rost să încercăm să ne amintim cine a mai rămas, la fel cum nu are nicio importanță acum cine și-ar mai dori să fie acolo. Azi nu suntem apropiați și poate-i puțin prea mult să ne purtăm ca și cum am mai ști lucruri reale unul despre celălalt. Ne salutăm civilizat când ne vedem pe stradă; punem eterna întrebare ”Ce mai faci?”; fiecare răspunde ”bine” ; se lasă tăcerea și apoi ne luăm rămas bu.

Vezi? Din cauza asta m-a surprins invitația. Știm amândoi unul despre celălalt că suntem bine; de ce ar fi nevoie de mai mult? Viețile noastre au luat-o pe cărări paralele cu mult timp în urmă așa că nu merită să depunem niciun efort să le mai intersectăm de-acum. Trebuia să ne concentrăm fiecare să dăm ce-i mai bun pentru ca drumul nostru să fie unul frumos. Tocmai de accea ți-am răspuns la fel de simplu și degajat cum m-ai întrebat:

  • Concentrează-te pe ce e important acum! Mulțumesc, nu vin.

Ratty Hair And Less Clothes

Share: