Timp de calitate împreună cu Ugears și cei dragi

În urmă cu aproape doi ani am primit de la soțul meu o cutie. Nu știam ce conține, așa că am despachetat-o și am văzut că e un puzzle 3D din lemn, ce aștepta să fie asamblat. Era o floare mecanică, iar în mijloc avea o balerină. Am fost tare entuziasmată și ne-am apucat să muncim împreună. Au trecut orele, iar rezultatul a fost wow! În continuare e unul dintre cele mai dragi obiecte pe care le am în casă și arată similar cu cea din acest video. (Revin pe rețelele de socializare cu modelul construit de noi.)

Povestea UGears

Când vrei să aduci magia copilăriei mai aproape, îmbinând lemnul și legile mecanicii, aceste puzzle-uri creative sunt soluția. Apărute în 2014, modelele originale de la Ugears ne fac să ne deconectăm și să petrecem timpul liber într-un mod plăcut și relaxant. Și nu oricum, ci cu cei dragi care se strâng lângă noi, ajungând să muncim cot la cot pentru un super rezultat.

Tot ce-i nevoie pentru un model funcțional, într-o singură cutie

Modelele sunt mecanice. Adică după ce le finalizăm, se mișcă, fie manevrate de noi sau de propriile mecanisme construite anterior. Asta mi se pare fascninant! Iar toate materialele de care e nevoie sunt incluse în colet.

La ce să te aștepți când deschizi cutia?
1. tablele din lemn pe care sunt perforate piesele modelului ce urmează să fie construit (acestea trebuie desprinse rând pe rând, pe măsură ce construim).
2. manual de instrucțiuni pentru asamblare (foarte explicativ)
3. ceară pentru a fi utilizată la îmbinarea pieselor
4. scobitori
5. instrument de măsurat
6. elastice (în cazul modelelor ce se mișcă singure)
– nu, nu e nevoie de lipici!

Totul e gândit în dealiu până la ultima piesă, modelele sunt eco friendly și recunosc, arată minunat expuse în casă! Ale noastre sunt în bibliotecă!

Roadster Ugears

Toamna aceasta a însemnat pentru noi o nouă întâlnire cu un model Ugears. Am ales de pe site un Roadster, a venit în câteva zile și ne-am pus la treabă. Aveam să descoperim o mașină clasică, extrem de frumoasă ca design, dar și ca funcționalități.

Așadar, Roadsterul nostru poate transporta doi pasageri, având scaunele reglabile. Bineînțeles că și portierele sunt funcționale! Are un volan ce controlează roțile din față, schimbător de viteze și cutie automată (știe să meargă atât înainte, cât și în marșaler). Motorul cu cele 8 pistoane e frumos de tot, funcționarea lor putând fi urmărită în mers pentru că da, capota se poate ridica în voie.
Înainte să-ți dau mai multe detalii, uite cum arată minunația aceasta de model!

Toate ca toate, dar experiența construirii a fost wow! Iată în ce a constat:
– 2 mecanici (eu și Ionel, soțul meu)
– peste 10 ore de muncă (nu mai facem socoteala x2)
– tot atâtea ore de muzică ascultată și de stat offline
– 2 cine ca ”pauză de masă”
– 2 zile în care jumătate masa ne-a fost acaparată de Roadster
– 240+ tipuri de piese (unele puteau fi găsite și de 20 de ori, așa că n-am făcut calcule câte piese conține mașina în total)
– Bucuria funcționării prototipului – neprețuită! 🙂

Care model Ugears îți amintește de copilărie?

Acum te invit să arunci o privire pe site-ul de la Ugears și să-mi spui, care model te încântă? Să fie unul clasic, preferat de adulți sau unul în culori vii, destinat copiilor peste 5 ani?
Sau poate unul dintre modele îți amintește de copilărie – care este?

P. S. Am o veste bună pentru tine: folosind codul madalina15  beneficiezi de o reducere de 15% pentru orice model de pe site. Reducerea e valabilă pană în 31 decembrie 2019, și poți intra pe site folosind acest link.

Share: