Minunății de la Flutterby Accesorii & giveawy

V-am promis în urmă cu câteva zile un giveaway, însă înainte de a vă spune despre ce este vorba, vreau să vă spun povestesc despre Aurica și despre ce minunății ies din mâinile ei. Știm cu toții că femeile sunt unice și că merită accesorii care să înțeleagă această unicitate și să le pună în valoare; ei bine, Aurica înțelege foarte bine acest lucru și crează accesorii care vorbesc prin compoziție despre gingășie și frumos!

De la agrafe, broșe, bentițe, centuri sau tablouri – găsiți fel și fel de modele și accesorii pe pagina ei: Flutterby Accesorii. Mai jos găsiți o selecție cu articolele mele preferate.

Image may contain: flower and jewelry
Image may contain: flowerNo automatic alt text available.

E impresionant ce poate face omul cu dăruire și pasiune, nu-i așa? Și pentru că împreună cu Aurica înțelegem această pasine pentru frumos și pentru unicitatea femeii, am hotărât să organizăm un giveaway care să conțină unul din produsele mele preferate  și care să fie lucrat după cu alege câștigătoarea: bentiță elastică, coroniță sau fir împletit pentru brâu. Detalii pe pagina Madalina Pintea Blog.

Giveaway Madalina Pintea si Flutterby.png

Share: