You mean everything to me.. I'll always put you above me because you are the love of my life.. you deserve to be treated like a queen..: Vreau să îi spun că e o norocoasă pentru că are lângă ea un bărbat minunat.

El e omul pe care l-am cioplit cu o daltă de iubire.

E cel căruia i-am vindecat cu blândețe rănile trecutului și i le-am sărutat cu liniște, până s-au cicatrizat; unele din ele abia se mai cunosc azi.

L-am mințit cu adevărurile mele – genul acela de adevăruri care i-au dat încredere și l-au făcut să viseze. S-a prins la un moment dat că le poate transforma în realitate și am fost fericită văzându-l că face asta.

Apoi i-am întins limitele de fiecare dată când am avut ocazia; n-au fost puține momentele când l-am încurajat să aleagă calea cea mai grea, când am dat la o parte din jurul lui tot ce era ușor sau când l-am ajutat să greșească. La final, experiența și lecțiile învățate erau mereu mai valoroase decât obstacolele ce trebuiau depășite pentru a ajunge la ele.

Pe el l-am îmbrăcat cu momente magice și l-am încălțat cu povești.

Iar la final, l-am lăsat liber: să creadă, să aleagă, să iubească și să dăruiască. Și a făcut-o, de aceea îi scriu azi aceste rânduri femeii din viața lui!

Share: