Am renunțat să mai beau așa ceva …

Am să-ți spun povestea mea.  Când poți, spune-o și altora; poate veți învăța fiecare ceva din ea.

”Acum realizaz că mi-am făcut-o cu propria mână; eu sunt cea care n-a ascultat si m-am încăpățânat să merg pe un drum pe care am fost avertizată să nu pășesc. Trăiam pe ideea că dacă pot să mă îmbăt cu fericire, am s-o fac, și m-am făcut mangă! Păcat că fericirea mea provenea dintr-o iubire închipuită, iar după această beție m-a durut capul mult timp.

Încă visez momentul în care mi-a promis că vom fi împreună mereu; oare cum nu mi-am dat seama că vorbind cu atâta ușurință de eternintate, n-are cum să înțeleagă conceptul? La început visele erau frecvente; acum îl visez mai rar, dar se pare ca tot a rămas undeva acolo, pierdut în mine.

Recunosc! Nu mă mai afectează ca în urmă cu câțiva ani și nici nu-l mai iubesc la fel. ”Ce-ai schimba dacă te-ai putea întoarce în timp?” sunt întrebată frecvent, iar eu răspund simplu ”Nu m-aș întoarce”. Acum am o altfel de viață, una din care el lipsește cu desăvârșire, dar în care nu-și mai are locul. Am băut amândoi acea tărie, eu n-am aprins-o și m-am făcut mangă. De atunci am renunțat să mai beau așa ceva!”

beautiful bottle

Share: