Intentionat nu am scris ieri (adica acum cateva ore) un mesaj de La multi ani! pentru anul 2010. De ce? Pentru ca am vrut sa incep anul cu aceasta urare, prin urmare va urez tuturor sa aveti un an nou cat mai fericit, plin de sanatate, iar bunul Dumnezeu sa va daruieasca intelepciune si luminarea mintii.

Zanele au mai tesut un an… 2009 e de domeniul trecutului acum.. doar amintirile ne leaga de el.. Tu ce amintiri ai din anul de la care tocmai ne-am luat la revedere? Sunt frumoase? Sigur ai intampinat si greutati, dar ai trecut peste ele.. poate ai cazut, dar nu conteaza! important e ca ai gasit in tine puterea sa te ridici… Sau a trebuit sa arzi pana la cenusa? Acum, ca ai renascut, tot ce a fost urat ti se pare doar un vis urat, pe care abia ti-l amintesti cand te trezesti.

Dar haide sa facem un bilant, haide sa vedem de cate ori am ras si de cate ori am plans. Ai daruit mai mult decat ai primit? Cate zambete ai oferit? Cat de egoist ai fost? Ai intalnit fericirea sau te-a intampinat uneori tristetea? Ai iubit? Ai fost iubit…  ?

Raspunde`ti la toate aceste intrebari si trasforma-ti toate visele in realitate in anul acesta. Fa din 2010 un an al dorintelor realizate!

La multi ani!

Cu drag, Madalina


Share: