Ce se întâmplă cu oamenii care te-au iubit?

Te-a iubit. Știi asta pentru că ți-a zis-o, deși nu înțelegi cum a ajuns s-o facă. De ce s-o fi îndrăgostit ființa aia de tine când tu nu i-ai arătat nimic din ceea ce ar fi putut să semene cu dragostea?  Și dacă tot vorbim de neînțelegere, nici nu-ți era clar ce vroia de la tine …

De ce-ți zâmbește și azi când te vede și de ce i se luminează ochii și chipul când te vede?  Cum mai poate să-ți spună din suflet, cu seninătate, că-ți dorește o zi frumoasă după ce i l-ai frânt și l-ai transformat într-un puzzle pe care l-a refăcut fără niciun ajutor?

Omul care te-a iubit n-o să dispară din viața ta când îi spui că tu n-ai pentru el loc (suficient) la tine în suflet.  Nu o să plece resemnat doar pentru că a fost rănit, ci va rămâne acolo să-ți demonstreze că-i adevărată chestia aia cu dragostea de care-ți vorbea la început. N-o să stea o eternitate, ci doar până când iubirea pentru tine se va transforma într-un gol. Apoi, la un moment dat, cineva-l va umple – va fi mai bun sau poate la fel de rău.

woman

Share: