Recunosc, mă bucur din ce în ce în ce mai mult de fiecare dată când ies din casă. Asta pentru că ies relativ rar. Și atunci când ies, în afara faptului în care merg la munte sau într-o drumeție, îmi place să-mi aleg cu grijă ținuta. Și încălțămintea, bineînțeles. Iar azi, tocmai despre acest subiect vreau să povestim, despre pantofii care ne scot din anonimat.

Ce sunt pantofii care ne scot din anonimat?

În termeni simpli, pantofii aceștia îți fac ziua mai bună. Te fac să-ți ții spatele drept, să-ți pui un zâmbet pe față (sub mască, bineînțeles) și te fac să iei lumea la pas, să o descoperi și să o transformi după bunul tău plac.

Probabil ai observat că nu am făcut referire la un tip anume de încălțăminte: cu toc sau nu, din piele naturală sau ecologică, eleganți sau sport, etc. Bineînțeles că am preferințe, dar cred că fiecare le avem pe ale noastre, așa că hai să le descoperim.

Unde găsim inspirația necesară?

La capitolul inspirație când vine vorba de pantofii care te scot din anonimat, cred că posibilitățile sunt nenumărate. Totuși, recent am descoperit un nou site – reverse.ro, unde puteți arunca o privire, vă puteți inspira și dacă sunteți convinși, puteți achiziționa una sau mai multe perechi. Avem de unde alege și în plus, avem și un extra cod de reducere: REVERSE10.

May be an image of outerwear and footwear
sursa fb.com/PantofiReverse

Până una alta, probabil ați văzut deja pe intagram postările noastre cu încălțămintea luată de pe reverse.ro. Și pentru o doză în plus de inspirație, vă mai arătăm câteva modele noi, care sigur pot scoate din anonimat pe oricine îi poartă. Repetăm, pe oricine! 😊

pantofii care te scot din anonimat
sursa fb.com/PantofiReverse

Care sunt criteriile după care îți alegi pantofii? Ce contează cel mai mult pentru tine când faci această alegere: materialul, modelul, culoarea, prețul sau un mix între toate acestea?

Share: